Bár gyógyszer-túladagolás végzett a hummeres gázolóval, mégis egyre többen úgy vélik, hogy nem készült az öngyilkosságra – írja a Blikk. Mint mi is megírtuk, ügyvédje szerint például nem valószínű, hogy önkezűleg vetett véget életének. A lap szerint így vélekedik az özvegye is. 

Valóban szedett ugyanis pirulákat, de gyenge nyugtatón kívül nem volt szüksége másra. Rabtársai nem voltak jóban vele, ugyanis nemigen vegyült a többiekkel. A Blikknek nyilatkozott egy korábban a Csillagbörtönben raboskodó férfi, szerinte a fegyintézetben sokan tudták, hogy a hummeres gázoló nagyképű volt, csak néhány emberrel állt szóba.

"Nagyon figyeltek a hummeresre" – mondta el a néhány hónapja szabadult egykori rab. "Nem kapott jobb kaját vagy jobb cellát, de vigyáztak rá a nagy médiafelhajtás miatt. El is volt szállva magától" – magyarázta a lapnak a férfi, s hozzátette: a börtönben hozzá lehet jutni szinte mindenhez, akár gyógyszerekhez is.

"Ha tényleg öngyilkos akart lenni, amit én személy szerint nem hiszek, könnyedén megtehette. De ha valaki bele akart csempészni valamit az ételébe, az sem lett volna nagy ördöngösség."

A haláleset után ízekre szedték Thomas B. celláját, a hivatalos boncolási jegyzőkönyv nem készült még el.