Többen meséltek már arról, Ákos melyik dalait és hogyan adják majd elő az alig két hét múlva esedékes MTV Iconon, a siófoki Coke Clubban. Az Anti Fitness Club eleinte nagyon titkolózott: "színpadra lépés előtt nem árulunk el semmit" - írták még április végén oldalukon. Azóta szerencsére engedtek a gyeplőn, és elárultak ezt-azt.

Az már például biztosra vehető, hogy a tinibálvány együttes a Majom a ketrecben és az Ennyi nem elég című slágereket adja majd elő, a próbákba pedig már hetekkel ezelőtt beleugrottak. Ákos se volt rest, mert ő meg egyenest a fiúk próbatermébe ugrott be a minap, persze ahogy a látogatás különlegessége és az ikonná emelt énekes excentrikussága - és a fényképező lencséje - azt megkívánta, a vége közös örömzenélés lett.

"Rengeteg nótája van, amit szeretünk, a Majom a ketrecben című dal pedig az egész AFC nagy kedvence. Miközben elkezdtük újraértelmezni, rá kellett jönnünk, hogy ez egy zúzda rock nóta, ami stílusából fakadóan közel áll hozzánk, ám mivel a feladat az, hogy feldolgozást készítsünk, a leglehetetlenebb ritmusokkal és harmóniákkal fűszereztük meg a dalt" - nyilatkozta frontember Tomi, aki utalt arra is, hogy néha még a hangnemek adta korlátok sem álltak útjukba. Ez mindenképpen izgalmasan hangzik olyasvalakitől, aki legutóbb a Velvet elől sem titkolta el, hogy a zenekartagok pontosan a próbák és a koncertek közben tanultak meg zenélni.