A tarkopasz, de annál nyájasabb Jamie Winchester is elvitte magának Kovács Ákos két dalát, jobban mondva visszaszerezte azokat. Kevesen tudják ugyanis, hogy az észak-írországi származású dalszerző már akkoriban munkakapcsolatba keveredett Ákossal, amikor a friss ikon még éppen csak lezárta a Bonanza Banzai-korszakot. Vokalistaként  részt vett a jellegzetesre nyírt üstökű fiatalember egyik korai, már önállóan készített lemezén. Aztán fordult a kocka, és Jamie kérte meg az énekesbarátot, hogy szálljon be az egyik refrénbe.

"Szívesen vett részt benne, és utána megkért, hogy hadd vegye fel azt az ő lemezére is. Ez a dal volt a Message, Ákos 1998-as, Ikon című lemezén már Gyilkos Ezüstgolyó címen szerepel" - mesélte Jamie Winchester arról, hogyan kapott tőle dalt Ákos.

"A következő lemezénél kérdezte, hogy van-e esetleg még ötletem, és pont alakult a fejemben valami. Felvittem hozzá, feljátszottam egy demo gitárt, és két nap múlva felhívott, hogy ez lesz a lemez indító dala, kész van már a szöveg, a dal címe pedig Keresem az utam lesz" - írta meg baráti alapon Ákos egyik legnagyobb slágerét Winchester, aki végül a számhoz készült klipben is feltűnt bánatos szemeivel.

Arra a kérdésre, hogy milyen volt dolgozni azzal az emberrel, akinek hozzáállásáról azt hallani, hogy a tüchtig odafigyelés csimborasszója, Jamie tömören válaszolt: "van, amiben szélsőségesen maximalista, ez tény, de szerencsére a zenében mindig hagy teret a társainak." Jamie Winchester és zenekara természetesen az említett két Ákos-dalt adja elő a Coke Clubban, de angol szöveggel. "Inkább az fog hallatszani belőlük, hogy milyenek voltak ezek a dalok, mielőtt Kovács Ákos keze átformálta őket. Úgy hallhatja majd a közönség, ahogyan én hallottam a fejemben, amikor megszülettek" - mondta a zenész a Velvetnek.