Nánási Pál szokásától eltérően nem meztelenül, hanem ruhában készített fotókat, ezúttal az MTV Icon fellépőiről. A Playboynak rendszeresen dolgozó fotós balatoni homokot szerzett dekorációnak képeihez, amelyek leginkább úgy néznek ki, mintha a zenészek tengerparti mennyországában készültek volna. Kivéve a Kolin esetében, amelynek tagjai megérdemelt idejüket töltik a pokol bugyraiban.

A képekből készült a kiállítást a Margit-szigeten található Holdudvar nevű szórakozóhelyen nyitották meg, ahol a lefotózott zenészeknek csak kis része jelent meg. A fotósok így sem maradtak alapanyag nélkül, a riksával a helyszínre szállított Nagy Feró például örömmel lengette mankóját a fotósok előtt azzal, hogy "mostantól kezdve már mindig egy botos öregembernek akartok engem mutatni"? Hogy forgatókönyv szerint történt-e, nem tudni, mindenesetre Feró abban a minutumban érkezett meg, amikor Nánási Pál és kedvese, Ördög Nóra is. Ők hárman a későbbiekben is osztoztak egymás társaságában, a baleári aláfestő zenéhez felállított dj-pult tőszomszédságában

Innen hallgatták végig a Dob+Basszus házigazda, Lévai Balázs nyitóbeszédét, aki nem csak a fotós szakmai rutinját méltatta, de azt is, hogy angyali türelemmel viselte a modellt álló művészek kéréseit, aminek köszönhetően három nap alatt megvalósult ez a lehetetlennek tűnő vállalkozás." Feró is szólítva lett, aki elmondta, ő eleinte nem hitt benne, hogy ez az őrült ötlet kivitelezhető, de aztán már a kidobásra ítélt fotót is haza akarta vinni. Szerinte Nánási nem művész, hanem szakember, mert egy művésznek elszáll az agya, ő viszont kötélidegekkel bírta a megpróbáltatásokat. "Nem normális a pali" - zárta rögtönzött beszédét Feró, hogy végül visszatérjen királykék mankójához.

Míg a két ikont, Ákost és Ferót stage dive szituációban (a test közönség feje feletti úsztatása, amit valamennyi magyar fesztiválon szigorúan tiltanak) ábrázolják az elkészült fotók, addig az őket feldolgozó előadók tengerparti homokban és Coke Clubos tereptárgyakkal pózolnak, szinte teljesen kiégett, mennyországi hatást keltő képeken.

A kiállítás július 31-ig tekinthető meg a Holdudvarban, de a budapesti metróban sem menekülhetünk a képek elől, 50 kocsiban 200 fotót szórnak szét a kiállítás ideje alatt.