Sebestyén Márta súlyos hangszálgyulladást kapott, ami miatt orvosai tíz napra eltiltották az énekléstől, így nem tud fellépni szombaton az MTV Iconon, ahol ő is elődta volna Ákos két dalát.

„Az emberi hang a világ legesendőbb hangszere, csodás ha szól, de ha gond van - egyszerűen nincs segítség, nem vehetünk egy pót-hangszálat,mint a hangszeresek egy új hangszert... Kérek mindenkit, hogy ezt tudván és megértvén vegyen részt a szombati ünnepen, én itthonról drukkolok majd - szép csöndesen, ahogyan a főorvos asszony szigorúan előírta, várva a hangszerem javulását türelmesen. Sok sikert kívánok, Ákosnak, további szép alkotó éveket és mindnyájatoknak örömteli együttlétet, sok "zenetettel"!- üzente Sebestyén Márta.

A szervezők megfelelő helyettesítést találtak Sebestyén Mártának, a friss Fonrogram-díjas Szirtes Edina Mókus személyében. Az ifjú népdalénekes idén Tesséklássék című lemezével kiérdemelte a legjobb hazai világzenei albumnak járó díjat. Nem mindennapi, csillogó tehetséget láthatnak tehát azok, akik szombaton a siófoki fehér homokos part felé veszik az irányt.