"Nagy Feró nemcsak mint zenész, szövegíró számít fontos ikonnak, hanem emberileg is: sok embernek nyújtott menedéket az, amiről énekelt, és - nem tudom, ez urbánlegenda-e, de - számos akkori csövest be is fogadott egy-két napra, ha azoknak nem volt épp hol aludniuk" - elmélkedett a Velvet.hu-nak Shaggy szolnoki hangja, a Coke Clubban július végén szintén fellépő Copy Con.

A reggae-t komolyan gondoló énekes szerint nehéz választás elé állították őt és csapatát, mert Ferő életműve az Ősbikinitől az István a királyig masszív potenciált hordoz. Végül tartotta magát ahhoz a dalhoz, aminek eléneklésére már régóta vágyik.

Ez a dal a XX. század, a választás pedig azért esett pont erre, "hisz szinte nap mint nap eszembe jut, az első sora legalábbis: magyar vagyok, magyarnak születtem. Mondom ezt őszintén úgy, hogy a zeném fekete gyökerekkel ékeskedik. A szövegéhez nem is nyúltunk, az számomra sérthetetlen."

Második befutóként a Kifakult sztár című dal esett be, de Copy Con siet leszögezni: "hála az égnek ezt még nem kell megélnem még. De egyszer mindennek eljön az ideje. Muszáj rá felkészülni, és kimondani."