A Kolin jelenleg Magyarország egyik legjobban menedzselt, reklámozott, felszínen tartott zenekara, a tagok bármire hajlandóak a népszerűségért, a modell énekes például szívesen smárol le bárkit. Természetesen az nem lehet, hogy az MTV Icon nem róluk szól, ezért Kolin Márk megint nem ment messzire néhány hülyeségért a nyilatkozatához.

"Két olyan Feró számot választottunk, amelyek címében legalább egy olyan szó van, amelyet nem mondtam még ki sosem színpadon. És igen, pont ezért választottuk ezeket. A Lángosképű Állat A Babám elég nagy kihívás volt, mert nincs olyan harmóniamenet vagy hangszerelés, vagy tempó, amelyben ez a mondat jól hangozna. A Ki Csinál Szódátnak pedig a gyakorlatiassága nyűgözött le. Meg az a négy ütem hegedű, amelyből aztán semmit sem tartottunk meg" - mondta az énekes arról, hogy miért azokat a számokat dolgozták fel, amiket.

A zenekar tagjai szeretik, ha kilógnak a sorból, például az MTV Icon számára fotósorozatot készítő Nánási Pál képein a Kolin az egyetlen formáció, amelyiket nem mennyországi körülmények közé, hanem a poppokolba montíroztak.

"Nánási Pálról tudtuk, hogy csak olyanoknak fotóz, akik a következő szavakat komolyan használják: hölgyek, sárm, kéj, vad. Abban pedig bíztunk, hogy hamar megtaláljuk a közös hangot. Ez így is volt, és miután végeztünk, mosolyogva csak annyit mondott, hogy mögénk rak majd egy naplementét. Én értettem a viccet, és válaszoltam, hogy jó lenne, ha tudna rám retusálni egy nonfig tetkót, lehetőleg a nyakamra. A végeredményt látva elégedett vagyok, mert még soha senki nem vízionált a pokolba" - mesélte a hölgyek kedvence, a sármos Márk a Playboy vad fotósának kéjes képéről.

A Kolinban és Nagy Feróban az énekes szerint annyi közös van, hogy ők szeretnének egyszer olyanok lenni, mint amilyen most Nagy Feró. "A Nemzet Csótánya bőrmellényt hord és bajszos. Mi csak szeretnénk bajuszt viselni bőrmellényben" - viccelődött.