Mozisztárok, zenészlegendák jönnek-mennek, de újabb bizonyítékunk van arra, hogy a legjobb pasik a sorozatokban és a reklámokban vannak. Jason Lewis modellként kezdte, de a Szex és New York révén lett világhírű Jerry/Smith Jerrodként, ahol is a sztori szerint az alábbi reklámfotót készítette vele Samantha.

A sorozatbéli plakát annyira megtetszett az Absolut cégnek, hogy később valóban fel is használták, amire Lewis beperelte őket. De azért a színész tavaly a Szex és New Yorkhoz is visszatért - a mozifilmben is volt valamennyi szerepe. Ezen kívül ennek az immár 38 éves természeti csodának nem sok szerencséje volt a filmvászonhoz.

El lehet őt csípni azonban a kisebb képernyőkön. Mostanság a Testvérek (Brothers and Sisters) című sorozatban is feltűnt, valamint ettől függetlenül a Nestlé Aero reklámjában is. Az állóképes verzió a poszt tetején, a mozgóképes verzió itt a bekezdés felett látható.

Ha esetleg ezek után még érdekelnek valakit ruhás képek is Jason Lewisról, hát tessék. Fent Rosario Dawsonnal pózol, akivel két évig jártak, de 2006-ban szakítottak.