Az utóbbi időben exponenciálisan növekszik az ókori harcosokkal, hercegekkel, rabszolgákkal és uralkodókkal eladott filmek száma. Természetesen a véres csatajelenet mellett a készítők arra is odafigyeltek, hogy alaposan kigyúrt férfitesteket mutassanak be.

Ki a legdögösebb Trója szereplő?

  • 2201
    Eric Bana
  • 1557
    Brad Pitt
  • 318
    Orlando Bloom

Ezért úgy határoztunk, megkeressük minden idők legjobb és legszebb ókori hősét vagy éppen antihősét alakító színészt. Az elődöntőkkel kezdünk, és az adott filmből a legtöbb szavazatot szerző férfiú jut tovább a szuperdöntőnkbe. Szavazzanak, döntsék el, ki a legdögösebb a Trója című filmben.

Akhilleusz – Brad Pitt az anyja által – a sarkát leszámítva – sebezhetetlenné tett Akhilleuszt alakítja. A szokásos lassított harci jelenetek mellett azt is megtudhatjuk, milyen az, amikor Brad Pitt senkit sem tisztel és persze azt is, mennyire sikerült kigyúrnia magát a szerepre. Nos, a Harcosok Klubja után már nem sikerült különösebb meglepetést okoznia

Kattintson Brad Pitt képekért!

Parisz - Orlando Bloom a nyápic és a – szerintünk – teljesen lúzer Parisz karakterét alakítja, aki leginkább Helénával és az ágyjelenetekkel van elfoglalva. Ez utóbbinak – és nem a harcoknak - köszönhető, hogy megtekinthetjük a félmeztelen felsőtestét. Persze, ez utóbbira egyáltalán nem panaszkodunk, bár azt elismerjük, amikor még csak a Gyűrűk Urából Legolasként ismertük, nem számítottunk ilyen izmokra.

Kattintson Orlando Bloom képekért!

Hektór – A trónörökös, Hektór a család esze és tulajdonképpen a szíve is. Hitvallása (Higgy az Istenekben, szeresd a feleséged, és védd meg a hazád) és unokaöccsének megölése miatt Akhilleusz ellen fordul, aki végül megöli. Eric Bana ugyan már számtalanszor bizonyította, remek a testalkata – legutóbb az Időutazó felesége című filmben -, de mi még most sem bírunk betelni vele.

Kattintson Eric Bana képekért!