Kattintson Brosnan képekért!

Bár Pierce Brosnan manapság már koránt sem olyan daliás férfi, mint amikor James bondot alakította, mi mégis úgy gondoltuk, eddigi alakításai miatt megérdemelten kerül be a Kockahas blogba, ráadásul az írek közül őt választották a legszexisebb celebnek.

Kattintson Brosnan képekért!

Az 56 éves ír-amerikai származású színész karrierjét jelentősen befolyásolta a Remington Steel néven futó sorozat, és ez is hozzájárult ahhoz, hogy négy filmen keresztül ő formálja meg az angol királynő titkosügynökét, James Bondot. Igaz, a legszexisebb Bondot alakító színésznek nem őt választották, mondjuk Sean Connery mellett nem is volt sok esélye.

Kattintson Brosnan képekért!

Persze emellett több vígjátékban is szerepelt, játszott a Mrs. Doubtfire, Támad a Mars! és a Mamma Mia című filmekben, de főszerepet kapott többek között a Dante poklában, A Thomas Crown-ügyben, A panamai szabóban is. Mindenesetre nem csak a színészi kvalitásaival szeretné felhívni magára a figyelmet, kiáll a fegyvertartás korlátozása és az azonos neműek házassága mellett is. Emellett persze az sem elhanyagolható tény, hogy széles nyilvánosság előtt kiáll a túlsúlyosnak titulált felesége, Keely Shaye Smith mellett.