A nyár végével elérkezettnek láttuk az idejét annak, hogy összegyűjtsük a legjobb férfi felsőtesteket. Igyekeztünk többféle típust beválogatni, legyen szó a szőrös vagy éppen a borotvált mellkasról, hófehér vagy barna bőrről. Szavazzon, Önnek ki jön be a legjobban?

Ashton Kutcher

Demi Moore férje a Five Killers forgatásán vetkőzött félmeztelenre. Ashton Kutcherről, akiről posztunkban azt fejtegettük, hogy végre férfiként és nem fiatal suhancként tekintünk rá, nemrég még az is kiderült, szinte bárkit képes profin a nyakába venni és pörögni vele.

Brad Garrett

A színészt itthon leginkább a Szeretünk Raymond című sorozatból ismerhetik, pedig koránt sem ez volt az egyetlen munkája a 49 éves színésznek. A komikus számtalan filmben szerepelt, és rajzfilmekben is szinkronizált, ilyen például az Egy bogár élete, 2 Stupid Dogs, Némó nyomában. Brad Garrett emellett még a jótékonyságra is időt szakít, legutóbb Ben Affleck és Matt Damon társaságában pókerezett a jó ügy érdekében.

 

Cristiano Ronaldo

A focista, aki a melegek szerint a legszexisebb férfi a földkerekén, viszonylag gyakran mutatja meg felsőtestét, hiszen a meccsek után elengedhetetlen rituálé a mezcsere, ráadásul valószínűleg az ellenfeleknek is nagy relikvia lehet a portugál származású focista trikója. Persze mi sem vennénk rossz néven, ha közvetlen az orrunk előtt vetkőzne az egyébként nőfaló, hirtelenharagú és nem túl profi sofőr, azaz Cristiano Ronaldo.

Cuba Gooding Jr.

 

A 41 éves színész családjával múlatta az időt, amikor a lesifotósoknak sikerült megörökíteniük. A még mindig remek formában leledző Cuba Gooding Jr. neve legutóbb egy pizzalopás kapcsán merült fel. Egy szemtanú szerint azzal dicsekedett, hogy korábban részegen lopott pizzát. A nem túl nagy horderejű hír kapcsán a szóvivője csupán annyit mondott, valószínű, hogy a szemtanú ivott többet a kelleténél.

David Beckham

 

A focista megmutatta már testét reklámok tucatjaiban, így külön felüdülés volt, amikor retus mentes paparazzi felvételeken láthattuk viszont. Persze a rosszakarók ezzel sem nyertek sokat, hiszen David Beckham a való életben is izmos testtel rendelkezik, melyet tetoválásai még inkább szemet gyönyörködtetőbbé tesznek.

Eddie Murphy

Murphy-ről leginkább elhagyott barátnői és számos gyereke kapcsán lehet hallani. Ezért most megtörjük a hagyományokat, és a Mauin nyaraló hírességről felsőteste kapcsán írunk. A Dreamgirlsben nyújtott alakításáért a legjobb férfi mellékszereplő címén Oscar-díjra jelölték, emellett gyakran szinkronizál, és az utóbbi időben egyre többet mutatkozik filmjeiben kövér férfiként vagy nőként.

 

Eric Dane

A Grace Klinika sztárja a nemrég kiszivárgott szexkazettáján mindent megmutatott, amit lehet. Az összeállításunkba a már korábban is bemutatott forgatási felvételeket választottuk. A Valentine's Day című filmben Eric Dane többek között a szintén kórházas sorozat szereplőjével, Patrick Dempsey-vel dolgozik együtt.

 

Mario Lopez

A nem túl híres, ám annál nagyobb nőcsábászt a napokban mutattuk be blogunkban, így a friss emlékek miatt talán nagyobb eséllyel indulhat. Mario Lopez jelenleg a Los Angeles-i triatlonra készül, így könnyen megeshet, hogy még számos alkalommal megtekinthetjük felsőtestét.

Matthew McConaughey

A színész már csak azért is különleges számunkra, mert vele nyitottuk meg az új blogunkat. A tengerparton állandóan félmeztelenül rohangáló Matthew McConaughey látványával nem lehet betelni, és nagyon bízunk benne, hogy sosem kell majd elhíznia egyetlen szerep kedvéért sem.

Orlando Bloom

 

A színész január elején flangált félmeztelenül a Sympathie For Delicios című film forgatásán. Ennek köszönhetően megtekinthettük a szerep kedvéért viselt tetoválásokat. Orlando Bloom egyébként indult már a Kockahas blog egyik szavazásán. Azonban Eric Bana és Brad Pitt mellett nem tudott különösebben sok babért learatni.