Mai posztunk öt pasijában - a kockahason kívül - mindössze annyi a közös, hogy világos hajúak. Ezen kívül semmi közük egymáshoz, csak mindegyikükről volt egy-egy jó fotónk, amiket mindenképpen meg szerettünk volna osztani olvasóinkkal. Legfelül például bizonyos Randy Wayne látható, aki amerikai, és jópár évvel ezelőtt egy brit valóságban tűnt fel. Azóta kisebb filmszerepekben látható. Az alábbi naptárat pedig az ausztrál fociválogatott (azaz ligarögbi) készítette jótékony céllal, és a címlapon a csapat legnagyobb sztárjával, Nick Youngquesttel. Egy jótanács: tessék ráguglizni a nevére.

Harmadik szőkénk Antony Morato reklámjából való, és videónk is van róla. A kisfilmben a fiatalember éppen mosáshoz készülődik. A cég másik új klipjében meztelen pasik próbálnak hét másodperc alatt felöltözni. Sajnos sikerül nekik, de azért érdemes ide kattintani és megnézni őket.

A negyedik férfi egy függönytáncos. Fotósunknak egy rendezvényen volt szerencséje megtekinteni műsorát, amelynek keretében a mennyezetről lógó drapériákra kapaszkodott fel. Fotósunk ezúton üdvözli a Kockahas Blog olvasóit.

Az utolsó pasiról csak sejtjük, hogy szőke lehet, mert a Diesel rafinált marketingesei majdnem az egész arcát levágták a róla készült promófotóról. Azért így sincs ok megharagudni rájuk: a lényeg így is látszik.