Alexander Skarsgard egy 33 éves svéd színész, aki hazájában már celebnek számított, amikor egy amerikai sorozat tavaly végre meghozta neki a világhírt. Ez a sorozat nem más, mint a Sírhant Művek készítői által tavaly útnak indított szexi vámpíros szappanopera, az Inni és élni hagyni. Ebben első évadjában még a Skarsgard által alakított Eric Northman volt a legfélelmetesebb vámpír, idénre viszont találtak még borzalmasabbakat.

A legfelső fotó a sorozathoz készített naptárból való, míg a fenti részletet magából a sorozatból vágták ki. Ebben a jelenetben női partnere a 11 évesen Oscar díjat nyert Anna Paquin. Úgy látszik, Robert Pattinsonnak igen erős konkurenciával kell szembenéznie, ha meg akarja tartani a legszexisebb férfi(vámpír) címet.

Ki a legszexisebb vámpír?

Találtunk egy igen meggyőző zuhanyozós jelenetet is Skarsgard főszereplésével. Ez a fenti videó már nem vámpíros, hanem egy svéd romantikus vígjátékból származik, amit már csak azért is érdemes lenne egyszer teljes egészében végignézni, hogy megtudjuk, milyen a svéd humor és milyen a svéd romantika. Skarsgard mindenesetre most már azoknak is ismert lehet, akik sem a svéd vígjátékokat, sem a vámpíros sorozatokat nem kedvelik. A korábban modellként is dolgozó dalia ugyanis idén nyáron feltűnt Lady Gaga botrányos Paparazzi című klipjében. Nem csoda, hiszen a videó rendezője honfitársa, Jonas Akerlund volt.