Tony Ward főállásban modell, de színészként is kipróbálta már magát, fest és egyéb képzőművészeti projektekben vesz részt. Mégis mindig mindenki egy majdnem húsz évvel ezelőtti szereplése kapcsán emlegeti a mai napig: ő szerepel Madonnával az 1990-es botrányos Justify My Love klipben. Az öt perces videó akkora hatással volt a benne szereplő modell karrierjére, hogy azóta sem tud szabadulni a szexi klip árnyékából.

Pedig Tony Ward két másik Madonna-videóban is szerepel, és legelső, a mára kissé komikusnak ható klipje az ABC nevű angol együttes számához készült 1987-ben. Persze Ward aligha bánja, hogy még mindig mindenki a Justify My Love klipet emlegeti vele kapcsolatban, hiszen 46 éves létére a mai napig remekül működő modellkarrierrel büszkélkedhet.

Csak az utóbbi egy-két évben olyan cégek kampányaiban szerepelt, mint a Sisley (lásd a fenti képet) vagy a Diesel. Közben filmekben is szerepel és olyan bizarr projektekben is ráér kiélni ambícióit, mint az alábbi fotósorozat készítése a képzőművészetet melegpornóval vegyítő holland BUTT magazin számára.