Teniszblog nevű kommentelőnktől türelmet kérünk, de biztosítjuk, hogy Novak Djokovic is folyamatban van és valamikor sorra fog kerülni. A tegnapi poszt alatt azonban Dave Gahant is kérte valaki és ennek a kérésnek a teljesítése kétségkívül nem tűr halasztást.

Mondjuk ezt leginkább azért, mert a Depeche Mode karizmatikus frontembere egy olyan férfi, aki nyilván nem meztelen felsőtestével nyerte el milliók rajongását. Ettől függetlenül nem szégyell néha nekivetkőzni ő sem.

A legfelső kép a legkorábbi általunk felfedezett felül-semmi fotó Gahanről. Az 1990-es Halo című videoklipből származik, de a keményvonalas rajongók biztosan fognak tudni ennél korábbi félmeztelen képet is linkelni az együttes fennállásának első évtizedéből - várjuk a kommenteket!

Az 1993-as I Feel You videót azért szúrtuk be, mert ennek a legvégén is legombolja magáról az inget Gahan, kivillantva akkor még frissnek számító tetoválásait. A kissé félelmetes megvilágítású zöldes-rózsaszín kép egy 2003-as koncerten készült, míg a legutolsó kettő 2006-ban.