Ugyebár a pornófilmek elsősorban a nőkről szólnak: ők keresnek többet vele, őrájuk fókuszál a kamera, ők lesznek nagyobb sztárok (a melegpornót ma hagyjuk ki a játékból). A férfi csak egyvalamire kell a szexfilmekben, és ehhez egyáltalán nem feltétel, hogy az illető többi testrésze is jól nézzen ki.

De azért mégiscsak sikerült néhány férfi pornócsillagnak is széles körben ismert celebbé válnia. A mai posztba a leghíresebbek, mondhatnánk, a nagy öregek közül válogattunk össze néhányat, hogy olvasóink megszavazhassák, van-e a férfi pornósztárok között jó pasi. És ha igen, melyikük? Fent az élő legendát, Ron Jeremyt láthatják, aki kockahassal soha nem büszkélkedhetett - bár ha rágyúr azon a tájékon, valószínűleg akkor sem látszott volna meg az erős testszőrzettől.

A hirdetés felett nők gyűrűjében látható John Holmes sem volt különösebben jóképű, de talán lesz olvasóink között, akinek bejön. Legendás státuszát természetesen péniszhossza alapozta meg. 1944-ben született és a pornóipar úttörői között volt, 1988-ban azonban AIDS-ben elhunyt. Nem sokkal halála előtt még Cicciolinával is forgatott együtt.

Inkább hasonlít egy átlagos jópasihoz Rocco Siffredi, aki 1990-ben a Playgirl címlapjára is felkerült ezzel az igazán szolíd fotóval. Az 1964-es születésű olasz sztár már sok éve túl van ezredik filmjén, sőt, saját produkciós céget is vezet, amelynek egyik főhadiszállása Budapesten található.

Sean Michaels viszonylag későn kezdte, hiszen 1958-ban született, de csak 1989-ben indult be pornókarrierje. Amint látható, roppant jól tartja magát, és ezt támasztja alá, hogy 51 évesen jelenleg is dolgozik. Mondani sem kell: a feka-fehér felállás a specialitása.

Melyikük a legjobb pasi?

Az ötödik pasiról pedig videót mutatunk. A fenti jelenetben Peter North partnere Tori Wells, de ebben a részletben természetesen csak beszélgetnek. A kanadai származású sztár szintén túl van az ötvenen, így már-már a múlt ködébe vész, hogy ő annak idején heteroszexuális létére meleg filmekkel indított. Mindenesetre az a hír járja, hogy rengeteget edzett, sőt, külsejére annyira kényes volt, hogy partnernőinek tilos volt a haját jelenet közben megérinteniük, nehogy összekócolódjon.