Mai mini-portfóliónk a 31 éve Barcelonától nem messze született Andrés Velencosót mutatja be. Modellnek indult 2000. környékén, modell is maradt a mai napig, csak idő közben félig-meddig ikonná vált és becsajozta Kylie Minogue-ot.

Ez a néhány promófotó magáért beszél. Velencoso egy ideje már csak a legnagyobbakkal dolgozik a H&M-től a Chanelen keresztül a Louis Vuittonig.

Andrés Velencosóról az egyik leghíresebb fotósorozatot az Arena Hommes + közölte 2005-ben. A képek már csak azért is futótűzként terjedtek, mert a modellt teljesen meztelenül ábrázolják - aki tényleg mindent szeretne látni belőle, kattintson például ide.

Hogy ki lehet(ett) a mellkastetkón megörökített Lucia, arról nem szól a fáma, mindenesetre kíváncsiak lennénk, hogy jelenlegi barátnője mit szól, hogy akárhányszor levetkőzik, mindig egy másik nő nevét látja a szíve fölé tetoválva. Akárhogyis, úgy néz ki, Kylie Minogue-nak nem (sem) esik nehezére átsiklani ezen aprócska részlet fölött, és szemlátomást jól megvannak együtt.