Felbuzdulva David Beckham számtalan Armanit reklámozó hirdetésén, összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik egy divatcég kedvéért hajlandóak voltak akár egy szál alsóban a kamera elé állni.

Nelly

A rapper P. Diddy ruházati cégének lett a reklámarca, és a szemet gyönyörködtető képek tavaly nyári megjelenésekor Nelly csupán áradozni tudott a termékekről, amely csengőszóra női vásárlók hada kezdte a nyálát csorgatni. „Mindig is imádtam Diddy-t és a Sean John ruházati céget. Így amikor megkértek, hogy dolgozzak velük, igazi megtiszteltetés volt. Remélem, a rajongóim élvezik majd annyira a kampányt, mint én a fotózást.

Jesus Luz

Madonna ifjú szeretője az Intimissimi testeként feszít a hirdetésekben, és a fehérneműmárka legújabb, őszi/téli kollekcióját népszerűsíti, igaz, olvasóink szerint a reklámok látványvilágához hozzájárult egy pár zokni is. A modell, akinek a magasra ívelő karrierjéhez valószínűleg nagyban hozzájárult Madonna, már máskor is prezentálta izmos felsőtestét, a Dolce & Gabbana hirdetésében nem jutott neki ruha, de a kifutón is gyakran megszemlélhetjük alulöltözve.

Djimon Hounsou

Az Oscar-jelölt színész 2007-ben 43 évesen vállalta a Calvin Klein népszerűsítését, első afrikai születésűként. A Peter Lindbergh készítette képek alapján nyugodtan kijelenthetjük, Djimon Hounsou remek formában van, pedig a színész szerint csupán arról van szó, hogy odafigyel arra, hogy mikor és mennyit eszik.

Ashton Kutcher

Demi Moore férje kissé kilóg az összeállításból, hiszen nem egy hivatalos reklámfotóról van szó. Ugyanakkor Ashton Kutcher egy köpenyben és egy Calvin Klein alsóban feszít a VMan magazinban, és a burkolt reklámot elegendőnek tekintettük a listánkra kerüléshez. A magazinban megjelentetett riportból egyébként kiderül, nem egy pszichiátriai osztály adta az ihletet a képekhez, a koncepció szerint az orvosok éppen Kutcher strapabírását tesztelik.

David Beckham

A focista 2007-ben lett az Armani arca és teste, és köszönhetően a hároméves szerződésének az utóbbi pár évben szinte minden évszakra jutott David Beckham alsógatyás képeiből. Persze Beckhamnél is felmerül a gyanú, miszerint kitömték a nadrágját, de ezt akkor Beckhamné és egy ausztrál DJ is megcáfolta.

Fredrik Ljungberg

Beckham nem az első focista volt a történelemben, aki fehérneműt reklámozott: már előtte megmutatta magát Fredrik Ljungberg is. Az Arsenal egykori csatára a Calvin Klein márkát népszerűsítette, a 32 éves svéd focistáról készült tavalyi képet elnézve elég sikeresen.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg Calvin Klein fehérneműreklámja még a kilencvenes elején készült. A színész, aki akkor még Marky Mark néven zenélgetett, igyekezett kihasználni a lehetőségeit, és még egy testépítésről szóló kazettát is összehozott. De szintén Calvin Kleinnak köszönhetjük Annie Leibovitz képét is, melyen Wahlberget Kate Moss-szal láthatjuk közösen pózolni.

Ki a legizgatóbb?

Nos, miután végignézte az indulókat, döntse el, ki a legszebb alsógatyás férfi a vidéken. Ön szerint a már rutinos David Beckham, Madonna ölebe, vagy éppen a 43 évesen is elképesztő formában lévő Djimon Hounsou a legizgatóbb? Szavazzon!