Kevés színészhez olyan kegyes a tévésorozatok istene (istennője?), mint Michael C. Hallhoz. Karrierjét a Sírhant művek meleg temetkezési vállalkozójaként kezdte - ebben a szerepben látható a fenti képen.

A Fisher család története hamarosan kultsorozattá vált, amivel kapcsolatban még azt a hibát sem sikerült elkövetni, hogy azután is még húzzák tovább az évadokat, amikor az alapötletben, szituációkban, színészekben már rég nincs több mondanivaló. A Sírhant műveknek 5 év után vége volt, és - Michael C. Hall számára legalábbis - jött a Dexter.

A gyilkosokat ölő sorozatgyilkos morbid története szintén hamar megtalálta törzsközönségét, miközben a főszereplőt alakító színész a feleségét találta meg a történetbeli húgát alakító színésznőben. A Dextert önmagában Michael C. Hallért is érdemes lenne nézni. Az már csak ráadás, hogy a negyedik évadjában járó sorozat egyébként is jó, amint erről a comment:com is gyakran megemlékezik. Most a Velvet olvasóközönségét is megszondáztatjuk a témában. Ön tudja egyáltalán, hogy kiről van szó?