Mára kopasz celebekből készítettünk összeállítást. Persze szavazás is lesz a végén a tükörsima koponyájú férfiakról. Először is Sealt ajánljuk az önök figyelmébe, akit egyvalaki biztosan szépnek lát - felesége, Heidi Klum. Másodszor pedig álljon itt egy fotó Bruce Willis és neje legutóbbi szado-mazo stílusú fotósorozatából.

Reméljük, megbocsátják nekünk, ha olyan celebeket is előveszünk, akik szerepeltek már külön posztban. De a kopaszok közül egyszerűen nem maradhat ki a fenti Tyson Beckford, akiknek ugyan tud lenni haja, viszont valahogy sokkal jobban néz ki anélkül.

Vin Dieselt is külön posztban tártuk önök elé nem sokkal a blog indulása után. "Jó pasi", "megszexuálnám" és hasonló kommentek érkeztek akkor. Kíváncsian várjuk, hogy fog szerepelni Vin Diesel ebben a mezőnyben.

Melyik a legjobb a kopaszok közül?

A sorozatszínészek után a Kockahas második kiemelt demográfiai csoportját az utóbbi időben a teniszezők képezik. Eddig kettővel foglalkoztunk külön, a mai összeállításba pedig újabb kettőt választottunk be. A nagy öreg André Agassi a fenti fotón ugybár balról látható, mellette pedig majdnem tíz évvel fiatalabb kollégájának fejtetője csillog. Ő James Blake, az USA jelenlegi második legjobb teniszezője. Kattintsa be a kedvencét!