Hónaljfétis Cristiano Ronaldóval és Hugh Jackmannel

2009.11.03. 09:32 Módosítva: 2009.11.03. 09:46

Van olyan, hogy valakit a hónaljak izgatnak fel. Ezt onnan tudjuk, hogy rátaláltunk erre a blogra, és miután abba bírtuk hagyni a röhögést, elhatároztuk, hogy ilyenből kell nekünk egy saját minikollekció a mai napra.

Oded Fehr
Oded Fehr

A legfelső fotón archívumunk névtelen modellje látható, akit már megannyi illusztrációban láthattak különböző helyzetekben. Ha ön a hónaljára nem volt kíváncsi a fiatalembernek, akkor valószínűleg már későn szóltunk. Elnézést.

Hugh Jackman
Hugh Jackman

Hónaljvillantó celebjeink között Oded Fehrt (színész), Hugh Jackmant (színész), Cristiano Ronaldót (labdarúgó) és David Gandy-t (modell) láthatják.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Ön hogyan szereti?

És persze a végére egy szavazás is kívánkozik, hiszen a férfihónalj újabban parázs vita tárgya. Borotválandó vagy sem? Most tegyük félre a higiéniai megfontolásokat és koncentráljunk kizárólag az esztétikumra. Ha ön szerint szőrösen jobban néz ki egy férfi hónalja, arra szavazzon, ha simán preferálja, akkor meg arra. Ha pedig nem szereti nagy mennyiségben férfiak hónalját bámulni, akkor még egyszer elnézést kérünk.

David Gandy
David Gandy
120
109