Ebben a kommentben Sarah Phalankon nevű olvasónk "JRM poszt" után érdeklődik. Hát most összedobtam egyet. Őszintén remélem, hogy Sarah Phalankon is Jonathan Rhys Meyersre gondolt.

Mert én őrá. Jonathan Rhys Meyers az a színész, aki a Velvet Goldmine-nal lett világhírű, és aki most a Tudorok életét feldolgozó tévésorozatban VIII. Henriket alakítja. Ebből a szériából származik az alábbi promófotó is.

JRM egyébként ír származású, 32 éves és 1994-ben kapta első szerepét, de modellkedik is, ha éppen úgy hozza a sors, illetve a Hugo Boss, John Galliano vagy a Versace felkérése. Ebben a kissé furcsa interjúban a színész olyasmiket mesél a Tudors sorozat kapcsán, hogy végre sikerült neki megtanulni megölni olyanokat, akiket szeret. Ugyanis néha VIII. Henriknek is olyan személy fejét kellett levágatnia, akit szeretett, és ilyesmire az ember néha manapság is rákényszerül az életben. Hm.

Kivételesen két öltönyös-elegáns kép van a poszt végén, mert nem tudtam eldönteni, hogy a kettő közül melyiket rakjam be.