Elnézést, ha valakit megint beugrasztottunk egy újabb kétértelmű címmel. Természetesen ez a poszt nem egy bunyóról szól, hanem arról, hogy ön megtudja, kicsoda Jason Trawick, és megmondja, hogy ön szerint is jobb pasi-e, mint Kevin Federline.

A fotókon látható Jason Trawick ugyanis Britney Spears barátja, akivel egyszer talán már szakítottak, de ha igen, akkor is visszacsinálták. Ami biztos az az, hogy ezen a héten remek hangulatban hajókáztak Sydney környékén az énekesnő két kisfiával.

Melyikük jobb?

Trawick és Spears idén nyár elején jöttek össze, és onnan ismerték egymást, hogy a 37 éves férfi a botrányhősnő ügynöke volt (további kliensei közé tartoztak Hilary Duff és Paris Hilton). Az új férjjelölt ugyan hat évvel idősebb Spears exférjénél, Kevin Federline-nál, viszont - jelenleg - messze jobban néz ki nála. Igaz, hogy az énekesnő gyermekeinek apja most fogyózik és újra formába szeretne jönni, de egyelőre az alábbihoz hasonló fotókat szoktunk kapni róla...

Mindenesetre nem lenne fair, ha nem emlékeztetnénk olvasóinkat Federline jobb pillanataira is. Az alábbi kép például 2004-ben készült róla, nem sokkal az esküvő után.