Ryan Phillippe. Ön biztos nem fog egyetérteni, de engem három dolog idegesít benne. Az első, hogy ugyanolyan a haja, mint Justin Timberlake-nek. A második, hogy szegénynek a külseje valahogy sehogyse tudja kisugározni a bent nyilván meglévő intelligenciát. A harmadik pedig az, hogy sose tudom megjegyezni, hogy vezetéknevében melyik mássalhangzót kell kettőzni.

Ettől függetlenül Ryan Phillippe-et kifejezetten szimpatikusnak találom valamiért, és sajnálom, hogy bár be-becsusszan neki egy-egy szerep olyan Oscar-kompatibilis filmekben, mint a Gosford Park vagy az Ütközések, mégse sikerül neki rendes, fontos színészként elfogadtatnia magát.

Persze a komolyanvételhez az kell, hogy az embernek a múltjában ne legyen 2-3 olyan film, amiknek alapkoncepciója tartalmazta azt a kitételt, hogy "és olyan sokat mutatunk a férfi főszereplő gyönyörűen kidolgozott testéből, amennyit nem szégyellünk". Ryan Phillippe-nek még nagyon sokat kell Oscar-kompatibilis filmekben szerepelnie ahhoz, hogy a közönség elfelejtse, hogy bemutatkozó alakításait a Tudom, mit tettél tavaly nyáronban, az 54-ben és a Kegyetlen játékokban nyújtotta.

Mindenesetre ha gyakran jár öltönyben elegáns gálaestekre, az biztosan segít.