Őszintén szólva én arra számítottam, hogy ha kiteszünk egy posztot Peter Andréról, csakis fanyalgó-utálkozó kommentek fognak érkezni. Meglepetésemre távolról sem ez volt a helyzet. Így aztán rögtön el is határoztam, hogy ha olvasóink ízlése a férfiak terén ennyire egyezik Katie Price-éval (aki évekig André felesége volt), akkor ne hagyjuk ki a hölgy jelenlegi pasiját sem, Alex Reidet.

Tragikus módon azonban a közben eltelt bő egy hét alatt Price a brit Celeb vagyok, ments ki innen adásában élőben dobta Reidet, aki pedig azért ment utána a dzsungelbe, hogy megkérje a kezét. Így aztán a foglalkozására nézve ketrecharcos férfit már csak mint Katie Price exét tudjuk bemutatni olvasóinknak. Megígérjük, hogy ha a műanyag testű angol bulvárkirálynő újra talál magának valakit, következő barátját rögtön posztolni fogjuk, még miközben tart a viszony.

De addig is itt van nekünk a vegyes harcművészeti ágakban (azaz hivatalos nevén MMA-ban) versenyző Reid, aki most a médiaérdeklődés csillapodtával valószínűleg vissza fog térni a kaptafához, azaz a küzdősportokhoz. A poszt végére két elegáns fotót is tartogattunk róla...

A fentin éppen mint "Roxanne" indul bele az éjszakába. Reid a kettő közül a bal oldali figura, szeretett ugyanis néha női ruhába öltözni. Nemrég azt nyilatkozta, ezzel a szokásával végleg felhagy, ezért a jövőben valószínűleg többet fogjuk az alábbihoz hasonló ruhában látni. Csak Katie Price nem lesz ott mellette a fényképen.