Jöhet mára egy újabb, teljesen átlagos és egy dolog kivételével meglepetésmentes fehérneműmodell? Kedves olvasóink, ismerkedjenek meg még egy amerikai fiatalemberrel, aki szokás szerint sportolónak indult, de színész szeretne lenni, mindenesetre egyelőre modellkedik. A neve Kerry Degman.

Olyanokat lehet tudni róla, hogy Oregonban született és hogy baseballozni szeret, gördeszkázni, golfozni, gitározni, és hogy van egy kutyája. Az egyetlen dolog, ami miatt mégis sikerült címet adnom a mai posztnak, az az, hogy a Ralph Lauren modellekről szóló kiadványának a következőt nyilatkozta magáról. "Anyukám megígértette velem, hogy sose fogok gördeszkázni. De mégis gördeszkázom harmadikos korom óta. Ezzel lehet a legjobban elfoglalni egy ADD-s gyereket." Az ADD, illetve most már ADHD pedig a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart jelenti. Vajon ezt most csak viccből mondta?

A túlmozgásos adonisz mindenesetre a Ralph Laurenen kívül a fenti fotók tanúsága szerint a Hugo Boss és az Armani Exchange részére fényképezkedett alsónadrágban az utóbbi időben. Alább pedig egy, a POP Magazin számára készült fotó látható, ami annyira tökéletes minden szempontból, hogy az már-már idegesítő.