Ő volt Tom Cruise 1983-ban, huszonegy évesen. Csakúgy, mint Justin Timberlake esetében, valószínűleg a többség ezúttal is egyet fog érteni azzal, hogy Tom Cruise-nak jót tettek az évek. Öt esztendő elteltével a Cocktailben például már így nézett ki...

Az 1992-es, Túl az óperencián című film egy jelenetében teljesen totálban elölről meztelenül látható Cruise, csak ágyékára van borítva egy tál. Az edény alá természetesen más nem kukkanthat(ott) be, csak akkori neje és egyben filmbéli partnere, Nicole Kidman. A sztori szerint a hölgy megijedt a látványtól. Ebből a jelenetből való a következő kocka.

Tom Cruise innentől kezdve egyre kevesebbet vetkőzött, az alábbi 1996-os Mission: Impossible-ben sem látszik belőle sok minden, és a témához képest igen visszafogott volt ezen a téren az 1999-es Tágra zárt szemek is.

Ami pedig a legfurcsább: archívumunk egyáltalán nem tartalmaz Tom Cruise-ról félmeztelen paparazzóképet. Hugh Granthez hasonlóan a legjóképűbb szcientológus is felöltözve jár strandra, úgyhogy erről most nem is teszünk be viccesen egy fotót, mint a múltkor, hanem jó szokásunkhoz híven egy elegáns, öltönyös idei képpel zárjuk a posztot.