A fenti videó Tom Ford divattervező első filmjének, a Single Mannek a bemutatója. A címszereplő egyedülálló férfit Colin Firth alakítja, aki egyrészt alakításért elnyerte a Velencei Filmfesztivál díját, másrészt pedig valami vízihulla-szerű állapotban lebeg a beharangozó első képkockáin. Mindeközben sokkal jobban néz ki, mint a Mamma Mia! forgatásán készült paparazzó-fotókon.

Colin Firth egyébként legutóbb egy fertelmesre sikeredett Dorian Gray-adaptációban szerepelt, mint a kvázi-meleg, Doriant úgymond megrontó Lord Henry Wotton. A Mamma Mia! szereposztói a három apajelölt közül valamiért szintén a homoszexuális szerepét adták neki, és persze azt sem nehéz kitalálni, hogy ennek a legújabb filmnek a főszereplője miért egyedülálló. Mindehhez Colin Firthnek annyi hozzáfűznivalója volt, hogy a melegnek bizony nem lehet könnyű Hollywoodban.

Colin Firth sármjának persze akárhány meleg szerep sem árthat, nézzék csak, a Single Man premierjén is milyen elegánsan festett! Nem véletlen, hogy nemrég beválasztották a világ tíz legszexisebb férfija közé.