Az American Apparel nevű, több szempontból forradalmi, Magyarországon még nem elérhető céggel a trend rovat már többször is foglalkozott. Sőt, hirdetéseik annyira provokatívak, hogy a világ legszexisebb reklámjairól készült összeállításunkba is bekerültek. Ezek után a Kockahas blogból sem maradhatnak ki, hiszen, mint láthatják, a cég férfi modellekkel is rengeteget dolgozik.

Illetve a lényeg éppen az, hogy nem modellekkel dolgozik. Az American Apparel összes terméke ugyanabban az épületben készül Los Angeles belvárosában. A gyártás kezdeteitől a marketinging.

Ez azt jelenti, hogy ez a ruhagyáros cég konkurenseivel ellentétben nem bíz meg híres fotósokat és elképesztően kidolgozott testű modelleket reklámjai elkészítésével, hanem házon belül megoldják az egészet.

A képeken látható férfiak tehát nem hivatásos modellek, hanem az American Apparel dolgozói, vagy ezeknek haverjai, illetve az utcáról leszólított idegenek, vagy olyanok, akik a cég weboldalán keresztül jelentkeztek egy kis meztelenkedésre. És bár az elkészült fotók stílusa sokban emlékeztet Terry Richardson munkásságára, ezúttal nem ő állt a fényképezőgép mögött. Kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére: ezek a fotók is bejönnek annyira, mint a "profi" reklámanyagok?