Jared Leto annyiban emlékeztet Ryan Kwantenre, hogy őt is meglehetősen kisfiús ábrázattal áldotta/verte/tréfálta meg a természet. Leto még Kwantennél is idősebb, most karácsony másnapján lesz 38 éves. Minden jel arra mutat azonban, hogy Leto tudatosan küzd a kisfiús megjelenés ellen, egészen furán öltözködik például és szerepeihez mindig külsőt vált. Legutóbb egy extrém hízás-fogyás produkciót is bemutatott, sajnos egy nem túl jól sikerült film kedvéért.

Ezen kívül hiába volt nagyobb sikere Letónak Hollywoodban, mint a zeneiparban, ő mégis köti az ebet a karóhoz és viszi előre rockerkarrierjét a 30 Seconds to Mars nevű együttes frontembereként. A zene minősége nem ránk tartozik, de a legutóbbi biciklis klip kifejezetten szimpatikus, már csak a kerékpáros téma miatt is.

Ami a legérdekesebb Leto filmes karrierjében, az az, hogy hat olyan filmben is szerepelt, amiben brutális fizikai erőszak áldozatává válik. Ezeket a jeleneteket ebben a videóban gyűjtötte össze valaki azok számára, akik egymás után szeretnék látni, ahogy a színészt feldarabolják, megverik, felgyújtják, megcsonkítják és a többi. Mi inkább maradunk a 2002-es Highway című filmből kivett két kockánál, a Harcosok klubja egy jeleneténél és a GQ Style fotójánál.

És legalul álljon itt archívumunk legelegánsabb fotója erről a fenegyerekről. Így jelent meg Jared Leto idén ősszel a Velencei Filmfesztiválon.