A fenti Borat-képet és a rajta látható mankinit mindenki ismeri, de persze a fotó nem azért röhejes, mert Borat ronda rajta, hiszen mint azt mi is megállapítottuk, Sacha Baron Cohen egy egészen jó pasi. Egyszerűen ezekben a nevetséges alsókban bármilyen teste van valakinek, röhejesen fog kinézni. Mégis rengeteg ilyen bizarr fazonú szerkót árusítanak, tökéletes fizikumú, mégis viccesen festő modellek segítségével. Nézzék csak például az Ergowear kollekcióját, akik valamilyen rejtélyes oknál fogva úgy gondolták, hogy az alsónadrághoz még egy sál is dukál kiegészítőnek.

Shakespeare korát idézi az alábbi macskanadrág, bár sejtjük, hogy az eredeti Rómeó azért nem 80% nejlon és 20% lycra alapanyagú alsóban szaladgált. Egy ilyet felvenni mindenképpen rendkívüli élmény lehet bármelyik férfi számára. De azért önmagában csak nézni is elég szórakoztató.

A fenti harisnyanadrágot is forgalmazó n2n Bodywear kollekciójában még egy érdekes darabot találtunk. Az alábbi fürdőköpeny természetesen csak köpeny, de nem fürdő, hiszen nem kifejezetten nedvszívó anyagból készült, és még ujja sincs. Egyetlen funkciója nyilvánvalóan csak az lehet, hogy viselője remekül nézzen ki benne. Hát...

Viszont van olyan viccesen kinéző fehérnemű is, aminek tényleg van valami értelme. A magasított derekú alsók a férfiaknak szánt alakformáló fehérneműk kategóriájába tartoznak, visszapasszírozzák a pocakot, amennyire csak lehet. Az alább látható modellnek persze nyilván soha életében nem volt szüksége a 2(x)ist Form Trunkra, mindenesetre kíváncsiak lennénk a hölgyek véleményére, hogy mit szólnának, ha lovagjuk az első éjszakán a hálószobában egy ilyen gumírozott derekú hasleszorítóra vetkőzne.