Ha már ennyire le vagyunk maradva az olvasói kérések teljesítésében (bár sose ígértük, hogy teljesíteni fogjuk a kéréseket), ma egy olyan férfit kerítünk sorra, akit tegnap kért valaki Szaturnusz néven egy kommentben. Hölgyeim és uraim, ismerkedjenek meg Jim Caviezellel.

"Gyönyörű férfi, ráadásul az értékrendje is a helyén van, örökbe fogadott egy agytumoros kislányt" - írta róla Szaturnusz. A gyönyörűséghez szavakban sokat hozzátenni nem lehet, reméljük, a képek magukért beszélnek.

Az értékrend-téma miatt viszont Caviezel sokban emlékeztet Eduardo Verásteguire, aki amellett, hogy ugyancsak jóképű, szintén nem rejti véka alá vallási nézeteit. Mindeketten római katolikusok és rengeteg karitatív tevékenységben vesznek részt, amiért mindenképpen kijár részükre a tisztelet. Caviezel egyébként nem egy, hanem két agytumorban szenvedő gyermeket fogadott örökbe, szintén katolikus feleségével együtt az egyedülálló anyákat is támogatják, az őssejt-kutatást azonban ellenzik.

Caviezel eddigi legsikeresebb szerepe egyébként éppen Jézus Krisztus volt, Mel Gibson Passiójában. Valamiért abból a filmből nem találtunk olyan képet, ami különösebben passzolt volna ebbe a blogba, ezért mára meg kell elégedniük olvasóinknak pl. az Őrület határánból, a Tiszta ügyből és a Frequency-ből származó fotókkal, illetve az alábbi 2006-os öltönyös képpel.