A "különleges" egy nagyon jó szó. Ebben a hónapban volt már szerencsék mutatni egy hóban hempergő különleges alakulatot Dél-Koreából. Ma egy különleges ügynököt tárunk az önök szeme elé, a Gyilkos elmék című sorozatból. Hogy mi benne a különleges? Hát természetesen az, hogy elképesztően jó teste van.

Az úr neve Shemar Moore és kommentben érkezett kérés nyomán kap most külön posztot a Kockahas pantheonjában. Mint az annyiszor lenni szokott, az elképesztő, egzotikus szépség különleges (már megint ez a szó!) génkeveredés eredménye. Moore felmenői között amerikai indián őslakosok, afrikaiak, franciák és németek is voltak. Ennek megfelelően a magát később modellé és sorozatszínésszé kinövő kisfiú gyermekkorát Hollandiában töltötte, és az anyanyelve is a holland. Azért persze azóta már Amerikában is megtanult beilleszkedni.

Azért a sima modelleknél jóval többre vitte, hiszen a sorozatokon kívül néhány kisebb költségvetésű mozifilmben is szerepelt már, sőt az is megadatott neki, hogy Halle Berry-t kapja el a derekánál fogva (lásd alább). Az irigykedők pletykáira tekintettel mindenesetre ő is megeresztett már egy-két "nem, nem vagyok meleg"-nyilatkozatot.

A végére egy elegáns kép és egy meglepetés: Shemar Moore szemüveges!