Tényleg szép formájú Tobey Maguire koponyája?

A fenti kép Tobey Maguire legújabb filmjének promófotója, és tipikusan olyan beállítás, amire pl. anyukám rögtön azt mondaná, hogy "nahát, milyen szép formájú a feje!".

Hogy végre egyszer a fejformákról is legyen egy rendes szavazás ebben a hasról elnevezett blogban, rögtön ide az elejére tettünk egy kattintógépet.

 

Tobey Maguire egyébként természetesen az a színész, aki a Pókembert játssza az eddigi három filmben. Meglepő módon a sorozathoz tartozó promófotókon Maguire rendkívül izmosnak tűnik (lásd a reklám felett), miközben egy 2006-os paparazzó-sorozat szerint igazából azért nem az a gyúrós típus (lásd alább).

Akárhogy is, a filmtörténelem leghíresebb csókjelenetei közé beillő, fejjel lefelé kivitelezett smaci óta Tobey Maguire kétségkívül belépőt váltott a nők bálványa klubba. Izom ide vagy oda, ez a jelenet tényleg meglehetősen izgatóra sikerült.

Arcszőrzet-alert! Ezen a héten valamiért egymást érik itt nálunk a szakállal kapcsolatos posztok, így elegáns képnek a végére Maguire-ről is egy ilyet tettünk be a végére.