Alex Reidről volt már külön posztunk, de az elmúlt hét brit bulvárhírei szinte csak róla szóltak, ezért mi is megemlékezünk róla még egyszer. Onnantól kezdve, hogy Katie Price élő adásban szakított vele, mindenki csak röhögött rajta. Most kiderült, ő is csak röhög az egészen. Rögtön népszerű lett.

 
 

A január túlnyomó részét Reid az utolsó celebes Big Brother adásban töltötte, és nagy meglepetésre a műsor folyamán a közönség nagy része fokozatosan mellé állt.

Ebben nagy szerepe lehetett annak, hogy a transzvesztita ketrecharcosként is ismert sportolóról kiderült, ő is ugyanolyan röhejesnek találja saját magát, mint a közönség. Mindenki azt hitte, a vetélkedő győztese a Ravasz, az agy és két füstölgő puskacsőből ismert Vinnie Jones lesz, de a péntek esti döntőt végülis Reid nyerte.

Különösen nagy hatása lehetett a közvéleményre annak a jelenetnek, amikor kiderült, micsoda örömöt jelent Reidnek egy flakon barnítóspray.

Amint megkapta a kozmetikumot, azonnal be is fújta magát vele. Azokat a testrészeit, amiket egyedül nem ért el, hatalmas hahotázások közepette Basshunterrel és a topless modellként ismertté vált Nicola T-vel fújatta be.

A jelenetről készült videó alább látható.