Nem David Beckham, de majdnem. A fenti képen Wayne Rooney oldalán látható, 30 éves Ashley Cole, a Chelsea bulvárszempontból legizgalmasabb játékosa volt egészen John Terry botrányaiig. Most, hogy a kapitány nőügyei után újra a félig barbadosi származású Cole-ra terelődött a figyelem, itt az ideje, hogy őt is bemutassuk olvasóinknak.

Ashley Cole 2004-ben ismerkedett össze a Girls Aloud egyik énekesnőjével, akit akkor még Cheryl Tweedynek hívtak. 2006 nyarán házasodtak össze, és az azóta eltelt csaknem négy évben ugyan volt náluk egy-két hűtlenségi botrány, Cole-ék népszerűsége kezdte utolérni Beckhamékéét. Már csak azért is, mert - Nagy-Britanniában legalábbis - Cheryl Cole népszerűbbnek, szebbnek és sikeresebbnek számít, mint Victoria Beckham.

Ashley Cole-t a lapok rendszeresen hűtlenkedéssel vádolták, sőt egyszer melegorgiában való részvételt is a számlájára írtak, igaz, utóbbit a News of the World és a Sun helyreigazítás keretében hamar visszavonta. Az X Factorban zsűriző feleség idén ősszel jelentkezett szólóalbummal, amelynek fő slágere arról szól, hogy "harcolni kell ezért a szerelemért".

Úgy látszik, a pár mégiscsak feladta a harcot, mert február utolsó hetében bejelentették, hogy elválnak. Így az alább még feleségével látható Ashley Cole férjből újra visszaminősült kapós agglegénnyé, aki a válás után valószínűleg továbbra is jó partinak fog számítani.