Mára is egy sportolót irányoztunk elő férfikedvelő olvasóinknak, méghozzá Lance Armstrongot. A Tour de France hétszeres bajnokát aligha kell valakinek bemutatni, de pl. a kerékpáros alábbi, 2006-os fotóját, ahol Matthew McConaughey-vel kocog félmeztelenül, talán még nem mindenki látta.

Armstrong kerékpáros teljesítménye már önmagában is lenyűgöző, még megdöbbentőbb azonban, hogy mindezt úgy érte el, hogy korábban, 25 éves korában hererákkal diagnosztizálták, amely addigra már a tüdejére és az agyára is átterjedt. Túlélésének 40%-os esélyt adtak az orvosok, de Armstrong győzött és visszatért. És megint győzött. És megint. És megint...

A példátlan karrierjét kísérő médiafigyelem természetesen celebstátuszt garantál, amivel pedig együtt jár, hogy miután Armstrong elvált első feleségétől, sorban egymás után jöttek a celebrománcok. Sheryl Crow és Ashley Olsen után még Kate Hudson is belefért, de Armstrong második felesége végülis a nem híres Anna Hansen lett.

És hogy az elképesztő életút i-jére felkerüljön a pont, tavaly nyáron megszületett a biciklista negyedik gyermeke is. Az első három még a rák-kezelés megkezdése előtt lefagyasztott sperma segítségével jöhetett világra, hiszen nyilvánvalónak tűnt, hogy a betegség - és az egyik here eltávolítása - után Armstrong természetesen úton nem lesz már képes nemzeni. Úgy látszik, őelőtte mégsincs lehetetlen, hiszen Max fogantatására nem laboratóriumi körülmények között került sor.