Ha a kommentekben látjuk, hogy rengetegen kíváncsiak lennének valakire, amennyiben archívumunktól telik, megpróbálunk az illetőről összeszedni egy posztot. Ian Somerhaldert nemhogy kommentben, egyenesen külön emailben kérte valaki, türelmes olvasónknak mégis hetekig kellett várni, mire végre most sort kerítünk az amerikai színészre.

Pontosabban nem is csak színészre. Amint azt a fenti képek mutatják, Somerhalder modellként kezdte. Már tíz éves korától kezdve fotózták, de természetesen csak felnőttként futott be. A Dolce & Gabbana mellett olyan cégeknek dolgozott, mint a Guess, a Calvin Klein vagy a Gucci.

Az első igazi nagy mozifilm, amiben szerepet kapott, a 2002-es Vonzás szabályai volt, ebből a filmből való a fenti kocka. Az igazi ismertséget azonban a tévé hozta meg neki, a Lostban a legelső résztől kezdve szerepelt. Az alábbi fotó ebből a sorozatból származik.

Szerencsére azonban divatban vannak a szexi vámpíros sorozatok, így Ian Somerhaldernek is jutott szerep egyben, természetesen vámpírként. A műsor címe The Vampire Diaries, és magyarul ugyan még nem látható, de akiknek az Inni és élni hagyni nem elég, azok bizonyára már ezzel a sorozattal is megismerkedtek. Az alábbi képen Ian Somerhalder 31 éves.