És akkor a rengeteg kigyúrt modell, híres színész, sztárfotós, precíz beállítás és vérprofi reklámkampány után húsvétra jöjjön valami fiatal, amatőr, nem profit-orientált és végtelenül felszabadult. Morgan Tepsic remek ötlete mindössze annyi volt, hogy készít egy meztelen fotósorozatot saját magáról, úgy, hogy mindegyik képen éppen a levegőben van.

Felugrik vagy zuhan le valahonnan, néha nem is lehet megállapítani, a lényeg a repülés, a legalább pillanatnyi elszakadás a földtől, és a ruhalevétellel egyúttal szimbolikusan a civilizációtól is. Rengeteg fotó van még a sorozatban és egyéb témákban is, tessék bátran szétnézni Morgan Tepsic honlapján.

A fiatal fotós blogjáról rengeteg további érdekesség kiderül még. Egyrészt, hogy valaki gyermekpornó készítéséért fel akarta jelenteni, nyilván mert nem tudta, hogy a fiatalember saját magát fotózza, és a húszat is betöltötte már. Másrészt meg az, hogy péntek este beszélgettem vele egy kicsit, amikor engedélyt kértem, hogy a képeit a Velveten felhasználhassuk. Morgan Tepsic ezúton is boldog húsvétot kíván önnek!