Eminemre azt volt szokás mondani, hogy a rap Elvis Presley-je. Ezt a címet azzal érdemelte ki az ezredforduló környékén, hogy amint azt a rock királya tette, Eminem is fehér létére a fekete zenét vitte addig nem tapasztalt közönségsikerre. Az Elvis-jelenséghez azonban a jóképűség is hozzátartozik - kíváncsiak vagyunk tehát, hogy olvasóink jóképűnek találják-e (találták-e) a rap fehér királyát.

Az imidzsen nem sokat variált Eminem az évek során. Rövid, platinaszőke hajjal kezdte, és ki is tartott emellett a frizura mellett az évek során. Ahogy telt az idő, legfeljebb annyi változást lehetett rajta felfedezni, hogy egyre izmosabb (nagyobb darab) lett és hogy szaporodtak a tetoválásai.

A képeket elnézve meg merjük kockáztatni, hogy ha nem lett volna a tenyérbemászó image és a permanensen bemutató középső ujj, Eminemből végülis akár a tinilányok/nők bálványa is lehetett volna. Egyet érteni vagy ellentmondani most is a kommentekben tessenek.

Ezt a posztot is elegáns fotóval fejezzük be; szinte meglepő, de ilyenünk is van Eminemről. Ezen ráadásul idő közben metroszexuálissá vált protezsáltját, 50 Centet veregeti éppen hátba.