Kattintson a képekért!

Felismerik a Trainspottingból ide emelt képen a balról a harmadik vöröses-szőkés hajú fiatalembert? Nem? Pedig Kevin McKidd az utóbbi időben egyre több helyen bukkan fel, elég például a Grace Klinikára gondolnunk, ahol a mára már sötétvörössé érett Ethan Huntot alakítja. A 36 éves színésznek Tommy MacKenzie megformálásával indult el a karrierje, még 1996-ban.

Kattintson a képekért!

Ezután egy darabig kisebb sorozatszerepeket kapott, majd 2002-ben ismét mozifilmekben láthattuk viszont. Szerepelt Ridley Scott Mennyei Királyság című filmjében Orlando Bloom mellett, de továbbra sem szakadt el nagyon a sorozatoktól, és legtöbbször a BBC által készített tévésorozatokból köszönt vissza.

Kattintson a képekért!

Ezek után nem meglepő, hogy szerepelt a BBC és az HBO közös készítésű produkciójában, a Roma című sorozatban, ahol Lucius Vorenust alakította, a kritikusok nagy örömére. Mostanság pedig ugye a Grace Klinikában tevékenykedik. Természetesen nem maradunk el az elegáns képpel sem, a lenti fotó A Villámtolvaj -Percy Jackson és az Olimposziak című film bemutatóján készült.

Kattintson a képekért!