Egyre többet hallunk Russell Crowe-ról mostanában, ami nem véletlen, hiszen nemrég volt a legújabb Robin Hood film premierje, amelyben a főszerepet Új Zéland leghíresebb színésze játssza. Nem is kell ennél jobb apropó a Kockahas blog számára, hogy áttekintő posztot iktasson be egy újabb olyan férfiról, aki minden porcikájával a kemény csávó auráját árasztja.

Pedig az életben mégsem kemény csávó ő, mondja ezt magáról Russell Crowe, mindenesetre filmszerepei alapján nem csoda, hogy mindenki ezt gondolja róla. A fenti kocka a Szigorúan bizalmasból (1997) származik, az alábbi pedig a Gladiátorból (1999), és hát egyik sem egy nyálas romantikus komédia.

A karizmatikus színész Oscar-díját is a mindenre elszánt ókori harcos megformálásáért kapta, és 2005-ben megintcsak kemény csávót alakított egy bokszolós filmben, a Remény bajnokában.

Úgy tűnik, Crowe a legszemérmesebb hollywoodi színészek közé tartozik, hiszen hatalmas archívumunk nem tartalmaz róla strandolós vagy félmeztelenül kocogós képeket, pedig mi az ilyeneket annyira szeretjük. Viszont tartalmaz egy nagyon vicces 2008-as fotót, úgyhogy akkor betesszük azt.

És a posztzáró pedig egy egészen friss elegáns kép. A jelenleg folyó filmfesztiválon készült Cannes-ban, ahol Crowe természetesen a Robin Hood promotálása céljából jelent meg.