Ennek a blognak a címe ugyebár arra utal, hogy egy férfi attól vonzó, ha van olyan izmos, hogy kockásra van gyúrva a hasa. De persze korántsem ez az egyetlen kritérium: rengeteg nő állítja például, hogy egy vonzó férfinak szép keze is kell, hogy legyen.

Úgy döntöttünk tehát, megengedünk magunknak egy meztelenségmentes posztot, ami hasak és mellizmok helyett kivételesen csak a kezekre koncentrál. Vajon hogy néz ki egy szép férfikéz?

A poszt képein látható hat kéz egy-egy hollywoodi sztárhoz tartozik, olyan férfiakhoz, akiket rendre a legvonzóbbakként szoktak emlegetni. Most kiderül, hogy a világ legszebbnek ítélt férfijai a fél kézzel is ki tudják-e érdemelni ezt a címet.

Azért döntöttünk úgy, hogy nem mutatjuk meg, melyik kéz kié, hogy ön teljesen pártatlanul tudjon dönteni, ne befolyásolja, hogy az adott férfi éppen szimpatikus-e vagy sem. Egyelőre csak annyit árulunk el, hogy a jelöltek között olyan nevek vannak, mint Brad Pitt vagy Johnny Depp. Mégiscsak a vakteszt a legigazságosabb.

Melyik a legszebb férfikéz?

Ha megtekintette mind a hat képet, kérjük, válassza ki a kedvencét, és szavazzon! Persze ezzel korántsincs vége a mókának, hiszen végül mégiscsak ki kell derülnie, hogy melyik sztáré a legszebb kéz. A legalsó képre kattintva egy galériát nyithat meg, ahol megmutatjuk a fotókat, amelyekből a posztban közölt részleteket kivágtuk, és így rögtön kiderül, melyik végtag melyik celebhez tartozik (bár az is lehet, hogy lesz, aki pusztán a kéz alapján is felismeri a jelöltek között a kedvencét). Becsületesen tessék játszani: az alábbi galéria megnyitása után már nem ér szavazni!