Ben Afflecket mi magyarok egy kicsit jobban szeretjük, mint mások, mert tudjuk, hogy a színész teljes neve Benjamin Géza Affleck. Az amerikai színész szüleinek állítólag egyik legjobb barátja volt magyar, és utána kapta az 1972-ben született fiúgyermek a Géza nevet. A fenti fotó kb. 18 évvel később készült, Affleck középiskolai évkönyvéhez. Még pár évvel később pedig már érkeztek a szupersztár barátnők és a díjak.

Az első románc Gwyneth Paltrow-val szövődött, akivel a Szerelmes Shakespeare-ben játszottak együtt 1998-ban. A második, még ennél is nagyobb port felverő kapcsolata Jennifer Lopezzel volt, ebből a korszakból származik a világ egyik legrosszabb filmjének tekintett Gigli (Gengszterrománc, lásd fent). A felesége végülis a Daredevilből (Fenegyerek) megismert Jennifer Garner lett, alább látható róluk egy közös fotó.

Melyikük a jobb?

Afflecket rengetegszer hasonlították össze legjobb barátjával, Matt Damonnal, akivel közösen nyerték az Oscar-díjat a Good Will Hunting forgatókönyvéért. Damonról már volt külön posztunk, róla a kommentelők véleményét legvelősebben a "sosem jött be" kitétel foglalja össze. Vajon Ben Afflecket jobban kedvelik szőke-kékszemű haverjánál? Nézzék, milyen szépen kidolgozta a felsőtestét ehhez a magazincímlaphoz!

És a végére egy egészen friss fotó az immár kétgyerekes apukáról, aki nemrég egy jótékonysági rendezvényen jelent meg - szakállasan.