Killers címmel új akció-vígjátékot gyártottak le idén nyárra a főszerepben Ashton Kutcherrel. Nem különösebb meglepetés, hogy a film bemutatójának fő eleme Demi Moore férjének meztelen felsőteste, akit ez érdekel, kattintson ide. Mi most a Killers egyik mellékszereplőjével nosztalgiázunk inkább, Tom Selleckkel.

Melyik jön be leginkább?

Akinek a Tom Selleck név nem mond semmit, a képek alapján az is nyilván azonnal rájött, hogy a Magnum sorozat sztárjáról van szó, és az ő széles vállairól, férfiasan megnyerő mosolyáról, dús mellkasszőrzetéről és impozáns bajszáról. Nem tudjuk, hogy ezen adottságaiból a Killersben a bajszon kívül mennyit mutat meg, de mindenesetre érdekes lenne a kontraszt az ő '80-as években etalonnak számító megjelenése és Ashton Kutcher szőrtelen teste között.

Bár az igazi népszerűséget Selleck a tévének köszönheti (a Jóbarátokban is nagy sikert aratott), azért szerepelt jónéhány mozifilmben is. A fenti bokszolós kép a Lassiterből, a babázós a Három férfi és egy bébi című vígjátékból származik, míg az alábbi bajusztalan a Boldogító nemből.

Az elegáns képet a végére a Killers premierjéről választottuk, amelyet a múlt héten tartottak. Tom Selleck 65 éves.