Casillas és Villa miatt jön be a spanyol válogatott a nőknek?

2010.06.30. 15:19
 
Spanyol macsók

Az elmúlt hét egyik posztja alatti kommentekből egyértelműen az derült ki, hogy a VB játékosai közül olvasóink körében a spanyol válogatott iránt a legintenzívebb az érdeklődés. Következzen tehát még egy VB-s poszt, ezúttal egy csapat legnépszerűbb játékosát keresve.

Iker Casillas
Iker Casillas

Most, hogy tegnap este még a Portugál válogatottat is hazaküldték a kigyúrt Ronaldóval együtt, nem is lehetne másról szó a spanyolokon kívül, annak ellenére, hogy mezledobásra sajnos nem igazán hajlamosak. De azért biztosan ön is ki tudja majd választani kedvencét.

Fernando Torres
Fernando Torres

A legfelül látható Iker Casillas például a legjóképűbb spanyol focista cím nagy esélyese, de lehet, hogy lesz, akinek nem a kapus jön be a leginkább a csapatból, hanem mondjuk a kisfiúsan szeplős, zselézett hajú Fernando Torres.

David Villa
David Villa

A világbajnoki mérkőzések legtöbb gólt lövő spanyol játékosa David Villa, aki Honduras ellen kétszer is beletalált a hálóba, sőt, a tegnapi, továbbjutást garantáló gól is az ő nevéhez fűződik. Már csak erre tekintettel sem maradhatott ki ő ebből a válogatásból. (Itt nézheti meg a spanyolok utolsó meccsét, valamint élőben a szombaton következőt.)

Cesc Fabregas
Cesc Fabregas

Ki a legjobb?

Azok számára, akiknek a szakállas déli típusú férfiak jönnek be igazán, az egyik középpályással, Cesc Fabregasszal próbálunk kedveskedni. Egy labdarúgókról szóló összeállításból azonban nem hiányozhat egy igazi focista-típus is, durva arcvonásokkal és egy olyan frizurával, amire önök biztos jobb jelzőket tudnak majd nálam. Akinek az ilyen focista az esete, az minden bizonnyal Carles Puyolra fog szavazni. Nos, ki a legjóképűbb?

Carles Puyol
Carles Puyol
191
266