Liam Neeson a hétvégét a Riviérán töltötte, a Saint-Tropez közelében lévő Cap Camarat nevű helyen. A sziklás strandra két haverja kíséretével látogatott el. Illetve egy lesifotós is ment velük, de erről ők nyilván nem tudtak.

A társaság egyik tagja ugyanis annyira átadta magát a franciaországi nyaralás szabad szellemű örömeinek, hogy anyaszült meztelenre vetkőzött.

Maga az Oscar Schindlerként megismert, Oscarra jelölt brit színész azonban sajnos/szerencsére nem kapott kedvet a nudizáshoz, bár a jelek szerint természetesen nem is feszélyezte, hogy haverja nekivetkőzött. Az biztos, hogy a paparazzó ennél is nagyobb összeget zsebelt volna be a képekért, ha Liam Neeson is meztelenül lenne rajtuk, de azért abban nem vagyunk biztosak, hogy olvasóink is egytől egyig kíváncsiak lennének a Csillagok háborúja Qui-Gon Jinnjének intim testrészeire.

Az alábbi öltönyös fotó egyébként szintén Franciaországban készült Natasha Richardson özvegyéről, de még június közepén egy filmpremieren. Liam Neeson 58 éves.