Isaiah Mustafa több Old Spice-reklámfilmet is forgatott, és most úgy tűnik, sportolóból hivatásos színésszé léphet elő. A Marvel ugyanis azt tervezi, hogy a harmad- és negyedrendű képregényhőseinek karaktereivel kisfilmeket készít, akárcsak a Pixar (például a sakkozó öregúr). A sportoló a hírek szerint Luke Cage szerepére esélyes.

A kitalált karakter története röviden annyi, hogy bűnözőként tengette napjait, aztán lecsukták két kiló heroinnak köszönhetően, amihez pont nem volt köze. A börtönből szökni próbált, ezért áthelyezték egy szigorúbban őrzött helyre, ahol megismerkedett egy orvossal, aki rávette, vegyen részt egy kísérletben. A kísérlet lenyűgöző eredménnyel járt: a férfi hatalmas fizikai erőt és óriási ellenállóképességet kapott, a folytatást pedig itt lehet megtekinteni. Mivel a sportolót még nem tudjuk bemutatni Marvel-hősként, tekintsék meg a két reklámfilmjét.

Mustafa egyébként NFL sportolóból egész tisztes színésszé nőtte ki magát. Kisebb szerepeket kapott az NCIS-ben, az Ugly Bettyben, és jelenleg forgatják első mozifilmjét, a For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf című alkotást. Mindenki meglepetésére az Old Spice reklámokért még Emmy-jelölést is kapott, persze csak reklám kategóriában.