Szép lassan érkeznek már a következő ősz-téli divatszezonra szánt reklámkampányok. A felhozatalból mára három izgalmasat válogattunk össze, kezdve a Sisley-vel. A Benetton család által alapított cég folytatja a közreműködést Terry Richardsonnal, aki ezúttal egy közértet, illetve egy mosodát választott színhelyül a tőle megszokott és elvárt kicsit ízléstelen, de nagyon szexi incselkedéshez. További fotók pl. itt.

A legerotikusabb fotókat a Frankie Morello-kampányhoz készítették. A fenti és az alábbi jelenetek értelmezését olvasóinkra bízzuk, csak annyit teszünk hozzá, hogy ezeket a fotókat nem Terry Richardson készítette (bár a begerjedt férfihordát, illetve a bal alsó sarokban nadrágjában turkáló fiatalembert látva az sem lenne meglepő), hanem bizonyos Mariano Vivanco. További fotókat itt lehet megcsodálni a kampányból.

Nincs vetkőzés viszont Salvatore Ferragamo 2010-2011-es ősz-téli kampányában. Ez már önmagában meglepő a divatfotózás egyik nagy öregjének számító Bruce Webertől, az pedig még döbbenetesebb, hogy a mester ezúttal nem fekete-fehérben dolgozott. A klasszikus, megközelíthetetlen szépségű modellek beválogatása azonban abszolút Weberre vall.