Joe Manganiello egy olasz felmenőkkel is rendelkező, 33 éves amerikai színész, akit azóta nem tudunk tovább figyelmen kívül hagyni, hogy feltűnt a True Blood, azaz Inni és élni hagyni című vámpírsorozat harmadik évadjában. A szextől és vértől tocsogó tévéműsorban a szereplők általában meztelenül vagy félmeztelenül szaladgálnak, és ez alól Manganiello sem kivétel.

Persze Manganiello sem volt mindig vérfarkas. Szakálltalan korában például strandröplabdázót alakított a 2008-as Impact Point című filmben, de feltűnt a Pókember mozifilm-sorozatban is. A poszt legalján pedig egy AIDS-ellenes kampányhoz készült fotója látható.

Ki a szexibb vérfarkas?

Amióta azonban Manganiello a jóságos vérfarkas szerepében meztelenkedik a tévében, azóta kézenfekvő az összehasonlítás Taylor Lautnerrel, aki ugyebár az Alkonyat filmsorozat vérfarkasa. A két külön generációból származó, de tökéletes testtel hasonló szerepet alakító színészről rendezünk is gyorsan egy házi szavazást. Nézze meg egy korábbi Lautner-posztunkat, aztán döntsön, önnek melyik a kedvenc vérfarkasa!